Nova vest
Fudbal

Petak, 22.01.2021.

08:35

Klop jurio Dajša u tunelu na poluvremenu meča sa Barnlijem VIDEO

Menadžeri Liverpula i Barnlija Jirgen Klop i Šon Dajš imali su mali verbalni okršaj u poluvremenu susreta koji je odigran na "Enfildu".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Klop jurio Dajša u tunelu na poluvremenu meča sa Barnlijem VIDEO
Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Kao što je poznato, Barnli je slavio pobedu od 1:0 čime je prekinuo niz nepobedivosti "crvenih" na njihovom terenu od 69 mečeva, tačnije od aprila 2017. godine.

U poslednjem minutu prvog dela Martin Etkinson je pokazao žuti karton Fabinju zbog nesportskog ponašanja u duelu sa Ešlijem Barnsom.

Kamere su potom zabeležile kako je Klop nešto žestoko prigovorio Dajšu na ulasku u tunel, a zatim, posle odgovora menadžera gostujućeg tima, pojurio za njim.

Ostrvski mediji su to prokomentarisali kao očigledan znak nervoze nemačkog stručnjaka, čiji tim se nalazi u rezultatskoj krizi i nije postigao gol u Premijer ligi već na četiri utakmice od početka 2021.

Ipak, po završetku duela, Dajš je rekao kako se nije desilo ništa strašno.

"Nama trenerima je dozvoljeno da se borimo? Valja nam je dozvoljeno da pokušamo da pobedimo. Nije se desilo ništa neobično, samo su se dvojica menadžera borila za svoje timove", rekao je Dajš.

Posle ovog meča, Liverpul je četvrti sa 34 boda, dok je Barnli na 16. poziciji sa 19 bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve