Nova vest
Fudbal

Sreda, 20.01.2021.

14:23

Odbio Crvenu zvezdu – ide u Atinu

Crvena zvezda poslednjih godina često vodi bitke na transfer tržištu sa grčkim klubovima.

Izvor: MS

Autor: MS

Odbio Crvenu zvezdu – ide u Atinu
Foto: Profimedia

Uglavnom sa Olimpijakosom i PAOK-om, a sada je po svemu sudeću pobedu u trci za jednim transferom odneo Panatinaikos i to nakon što je letos nagovorio Federika Makedu da ne dođe u Beogradu.

Zvezda je nedavno htela krilo Amijena Stivena Mendosu, ali je fudbaler iz Ekvadora odbio da dođe u srpski fudbal.

Grčki mediji sada pišu da je Mendosa prihvatio ponudu Panatinaikosa, velikana iz Atine koji je poslednjih godina u velikom padu i retko kada uspe da osvari bilo kakvu pobedu u evropskim utakmicama.

Mendosa je obećao da će stići među "zelene" na kraju sezone kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor, ukoliko sve već ne napravi dogovor na relaciji Amijena i Panatinaikosa.

Informacije iz glavnog grada Grčke kažu da postoji velika šansa da Mendosa u ovom meseci dođe u Panatinaikos u trenutku kada su Francuzi spustili zahteve sa 600.000 na 400.000 evra, a dobijali su iz Atine 300.000.

Veruje se da bi sve trebalo da bude gotovo u naredna tri ili četiri dana.

Mendosa je bio na radaru Crvene zvezde, Nanta, Legije iz Varšave i Trabzona, ali je procenio da je najbolje da ode u Atinu.

Pre Amijena igrao je za Baiju, Njujork Siti, Korintijans, Deportivo Kali...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve