Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.01.2021.

12:46

Sent Etjen traži odlaganje meča sa Lionom

Klod Puel, trener ekipe Sent Etjena, zatražio je da meč sa Lionom, koji je zakazan za nedelju 24. januara od 21 čas, bude odložen.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Sent Etjen traži odlaganje meča sa Lionom
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Razlog je što je u njegovom timu veliki broj igrača sa pozitivnim testom na koronavirus.

"Zatražili smo odlaganje meča, ali svakako da postoje pravila i ako ih ne budemo poštovali, izgubićemo meč", rekao je Puel. Sent Etjen je tokom protekle nedelje imao problema da sastavi tim. I sam Puel je pozitivan na testu, a proteklog vikenda na teren je izveo oslabljen sastav na megdan Strazburu. I pre tog meča, klub je tražio odlaganje, ali uzalud, u sedištu Lige 1 nisu imali dovoljno sluha za njihov problem. To bi moglo da se promeni ukoliko narednih dana bude zabeležen još koji služaj zaraze. "Rečeno nam je da igramo meč prošlog vikenda, jer nije bilo drugog rešenja, zbog pravila takmičenja. Sve dok smo imali golmana i deset zdravih igrača, imali smo obavezu da igramo. Isto će biti i sa Lionom. Nadamo se da će se još neko oporaviti, kako bi naši mečevi bili bar malo korektniji u smislu jačine tima", poručio je trener Sent Etjena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve