Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.01.2021.

19:30

Boaći: Viljareal me je tražio, ali sveštenik je rekao da ću igrati u Zvezdi

Napadač iz Gane Ričmond Boaći nedavno je prekinuo saradnju sa Crvenom zvezdom u kojoj je proveo najlepše dane u karijeri.

Izvor: SS

Autor: SS

Boaći: Viljareal me je tražio, ali sveštenik je rekao da ću igrati u Zvezdi
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

U domovini je dao intervju za lokalni radio "Hepi" i tu je otkrio da je još četiri meseca pre prvog dolaska u Ljutice Bogdana sveštenik bio taj koji mu je rekao gde će igrati.

Navodno, on mu je otkrio da će dva kluba pokušati da ga dovedu – jedan u jarko žutim dresovima (Viljareal) i drugi u crveno-belim bojama.

"Pre nego što sam se preselio u Srbiju, moj sveštenik mi je rekao da će dva kluba biti zainteresovana za mene. Četiri meseca kasnije moj bivši agent Oliver Artur me je obavestio da dva kluba žele da me potpišu. Tako da sam popričao sa svojim sveštenikom o prelasku u redove Crvene zvezde, tima u crveno-belim dresovima o kojem je govorio. Do dolaska u Srbiju nisam znao ništa o klubu", rekao je Boaći i zaključio:

"Sada Gana zbog mene zna šta je beogradska Crvene zvezda. Bilo je to Božje delo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve