Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 18.01.2021.

09:30

"Ne može gore od ovoga – bili smo mekani, prespori, predvidljivi"

Fudbaleri Juventusa doživeli su poraz u Derbiju Italije od Intera rezultatom 2:0, a trener "Stare dame" Andrea Pirlo nije krio nezadovoljstvo.

Izvor: MT

Autor: MT

EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Torinski klub je odigrao jako loše i sada je peti na tabeli Serije A.

"Nismo mogli da odigramo gore od ovoga. Nismo kročili na teren, bili smo jako loši. Uplašili smo se napadačke igre Intera pa smo se samo koncentrisali na odbranu. Nismo bili previše agresivni. Dozvolili smo Interu da preuzme inicijativu. Nismo imali agresiju i odlučnost", rekao je Pirlo.

Pirlo ne odustaje od Skudeta.

"Naše ambicije ostaju iste. Ovo je bolan poraz protiv jakog protivnika, takve stvari se događaju, ali razočaran sam stavom igrača. Ekipa poput Juventusa mora ovamo da dođe sa određenim samopouzdanjem i ambicijom, željom da preuzme inicijativu i usmeri utakmicu u određenom smeru. Bili smo previše mekani. Bili smo prespori u dodavanju, i to najviše u odbrani. U napadu smo bili prespori. Nikad nismo skroz izvukli Interove igrače sa njihovih mesta. Bili smo previše predvidljivi. Trener uvek prvi preuzima krivicu kad tim nije uradio planirano. To znači da igrači nisu razumeli plan", dodao je on.

Inter je savladao Juventus i došao na prvo mesto u Seriji A, pa Milan večeras (20.45) na gostovanju Kalljariju želi da se ponovo odvoji od najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,70, dok je dupla šansa 1X 2,15.

Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kaljari – Milan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve