Nova vest
Fudbal

Subota, 31.10.2020.

16:00

Zvezda dostavila sezonske zaposlenima u Zemunskoj bolnici

Crvena zvezda nastavila je podelu sezonskih ulaznica medicinarima, a ovog puta na red je došla Zemunska bolnica, koju je posetio kapiten kluba Milan Borjan.

Izvor: B92

Autor:B92

Zvezda dostavila sezonske zaposlenima u Zemunskoj bolnici
Foto: FK Crvena zvezda

Zahvalnost zbog društveno-odgovornog rada koji Crvena zvezda propagira istakao je načelnik službe ginekologije u Zemunskoj bolnici, Nebojša Jovčić.

"Mnogo nam znači podrška Fudbalskog kluba Crvena zvezda. Želeo bih da se zahvalim u ime svih zaposlenih u Zemunskoj bolnici, ovo je velika stvar za nas. Lepo je što vidimo da u ovim teškim trenucima, klub za koji navijamo želi da nas podrži i pomogne, a mi ćemo sa svoje strane podržavati njihove sportske uspeha, kao što je to bilo pre nekoliko dana", istakao je Nebojša Jovčić.

Posetu Zemunskoj bolnici ulepšao je i kapiten Crvene zvezde, Milan Borjan koji je sa zadovoljstvom uručio medicinarima poklone koje je naš klub pripremio za njih.

"Zvezda je uvek imala veliko srce, to je pokazala mnogo puta. Svi zvezdaši treba da budu ponosni. Mi kao igrači učinićemo sve što je do nas kako na terenu, tako i van njega da pomognemo. Zahvalio bih se svim medicinarima na ogromnom trudu u borbi protiv korona virusa. Svakodnevno se bore za zdravlje građana, mnogo im dugujemo zbog toga i čitava država treba da bude ponosna na njih", rekao je Milan Borjan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve