Nova vest
Fudbal

Subota, 26.09.2020.

12:00

Kolašinac pred Proleter: Da nastavimo s dobrim rezultatima

Trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac rekao je da Proleter ima superligaško iskustvo i igrače za respekt.

Izvor: PT

Autor: PT

Kolašinac pred Proleter: Da nastavimo s dobrim rezultatima
Irfan Licina/Starsportphoto

"Njihov kvalitet potvrdjuje i poslednja pobeda nad Spartakom u Subotici, ali ne želimo da odustanemo od svog stila. To je donelo rezultat na dva poslednja gostovanja. U usponu smo forme i verujem da ćemo se kući vratiti neporaženi", rekao je Kolašinac.

On je naveo da mu problem predstavljaju žuti kartoni veziste Ševkije Resića i bolest štopera Marka Marinkovića, koji nije trenirao dva dana.

"Verujem da će Marinković, ipak, uspeti da se oporavi do nedelje. Neke povrede smo sanirali i dobro je što na raspolaganji imam više kandidata za tim. Posle niza od četiri utakmice bez poraza, mojim igračima je poraslo samopouzdanje. Izvršavaju sve zadatke na treninzima. Stekli su rutinu i shvatili da ova liga nije bauk", ocenio je Kolašinac.

Posle osam kola, Proleter je osmi na tabeli Super lige Srbije sa 12 bodova, tri više od Novog Pazara na 12. mestu.

Desni bek Pazaraca Nikola Vlajković rekao je da očekuje tešku utakmicu i da će posle pobede u Subotici fudbaleri Proletera imati motiv da se dokažu i na domaćem terenu.

"Gledamo samo sebe. Moramo da krenemo ozbiljno od samog početka. Radili smo dobro tokom sedmice i imamo odličnu atmosferu. Uz zalaganje, možemo do pozitivnog ishoda", kazao je Vlajković.

"Što se mojih igara tiče, veoma sam zadovoljan. Trudiću se da tako i da nastavim, ali moram još da napredujem", dodao je on.

Proleter i Novi Pazar igraće u nedelju od 16 časova na Stadionu Karađorđe u Novom Sadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve