Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 24.09.2020.

09:44

Ko će da izvede slobodnjak – papir, kamen, makaze VIDEO

Neobična scena viđena je u meču kvalifikacija za Ligu šampiona između Genta i Dinama iz Kijva.

Izvor: B92

Autor:B92

Ko će da izvede slobodnjak – papir, kamen, makaze VIDEO
Foto: EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Fudbaleri ukrajinskog tima nisu mogli da se dogovore ko će da izvede jedan slobodan udarac u 28. minutu meča.

Na kraju su oduševili fudbalsku javnost – presudila je popularna igra "papir, kamen, makaze".

Pokazao je Bajern na početku sezone da je još gladan, pobedio Šalke sa 8:0, a to nije dobra vest za Sevilju pred večerašnji (21.00) meč Superkupa Evrope u Budimpešti. Kvota na prvaka Evrope je 1,35, a kombinazzija 1&4+ nosi kvotu 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Sevilja.

De Penja je "pobedio" Šaparenka, nije dao gol, ali su pokazali da u ekipi Dinama vlada izuzetna timska atmosfera bez sujete koja je vrlo česta među saigračima.

Posebno na ovom nivou igre, u meču kvalifikacija za LŠ, koji je Dinamo dobio sa 2:1 u Belgiji, pa je na korak od grupne faze.

Inače, ovo nije prvi put da "papir, kamen, makaze" odlučuju ko će izvesti slobodan udarac u elitnom fudbalu, pre osam godina na identičan način su taj "problem" rešile dve velike zvezde minhenskog Bajrna – Frank Riberi i Toni Kros.

Liga Evrope nam večeras (20.00) donosi i jedan eks-JU derbi na Koševu, gde će Sarajevo ugostiti podgoričku Budućnosti. I za jedne i za druge bi plasman plej-of predstavljao ogroman uspeh, pa je ulog zaista veliki. Kec je 1,65, iks 3,80, a pobeda Budućnosti „plaća" 5,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sarajevo - Budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve