Nova vest
Fudbal

Petak, 14.08.2020.

20:59

Otkud Filip Stevanović na Old Trafordu?!

Srpski fudbaler Filip Stevanović zatalasao je javnost svojom objavom na Instagramu.

Izvor: LN

Autor: LN

Default images

Nakon što je nekoliko tabloida objavilo vest da je Partizan prodao Stevanovića velikom Mančester junajtedu, mladi fudbaler crno-belih je svoje pratioce bacio u rebus.

On je na svom Instagram profilu kao lokaciju na kojoj se nalazi stavio upravo dom "Crvenih đavola", čuveni stadion Old Traford.

Naravno, sve to je ispratio sa fotografijom sa "Teatra snova" sa prošlosezonskog gostovanja crno-belih Junajtedu u Ligi Evrope uz emotikone koji dodatno golicaju maštu navijača.

Navijači Mančester junajteda, koji su u međuvremenu na društvenim mrežama videli nekoliko nepotvrđenih najava o dolasku Stevanovića, obratili su se pouzdanom italijanskom novinaru Fabriciju Romanu za malo više informacija.

"Da li ovo znači da je posao završen, Fabricio", upitao ga je jedan korisnik Tvitera, a ubrzo je stigao nedvosmislen odgovor, "Da".

Mladi reprezentativac Srbije, inače krilni napadač, debitovao je za crno-bele 2018. godine protiv Rada.

Prvi gol u Evropi postigao je kao rezervista na utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Ki Nomada, čime je ušao u istoriju takmičenja i svoje ekipe.

Za Partizan je, do sada, odigrao 42 utakmice i postigao 9 golova uz 4 asistencije.

Poslednjih meseci se spekuliše o interesovanju nekoliko evropskih klubova za Partizanovog "vunderkinda".

Stevanović će 25. septembra postati punoletan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve