Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.08.2020.

18:30

Katai majstor, Spiridonović trese mreže – Zvezda lako s Radničkim

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički iz Niša 3:0 u drugom kolu Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Katai majstor, Spiridonović trese mreže – Zvezda lako s Radničkim
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Izabranici Dejana Stankovića odigrali su dobru utakmicu koju su rešili krajem prvog poluvremena sa brza dva gola.

Aktuelni šampion Srbije i dva meča ima isto toliko pobeda i nalazi se na prvom mestu na tabeli.

Strelci na utakmici bili su Nikolić u 43, Spiridonović u 46. i Katai u 76. minutu.

Crveno-beli su od početka kontrolisali ritam utakmice i već u četvrtom minutu imali su šansu preko popularnog "Spidija". Krilni napadač pogodio je spoljni deo mreže.

Zvezda je nastavila s napadima, Katai je odlično pronalazio saigrače, ali mreža Radničkog je mirovala. Gosti iz Niša pokušavali su iz kontranapada i imali su nekoliko solidnih pokušaja.

Oko tridesetog minuta pao je tempo utakmice, a onda u završnici Zvezda dodaje gas. Prvo Veljko Nikolić u 43. postiže prelep gol, a tri minuta kasnije Spiridonović udvostručuje prednost.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Drugo poluvremene otvoreno je u odličnom ritmu. Već posle nekoliko sekundi Ben je imao šansu i zamalo je promašio. Ben je inače zamenio Tomanea na startu drugog perioda igre.

Ređale su se šanse na obe strane, a onda je oko 60. minutu usledio pad igre. Tempo je opao i nismo gledali preterano zanimljiv fudbal.

Ipak, opet je Zvezda dodala gas i u 76. minutu došla do trećeg gola. Spiridonović je dodao loptu do Kataija, a ovaj rutinski savladao Ristića.

Katai je odigrao još jednu vrhunsku utakmicu i pored gola imao je nekoliko sjajnih poteza, te je još jednom pokazao koliko je veliko pojačanje.

Do kraja meča nije bilo više golova i Zvezda je ostvarila još jednu rutinsku pobedu. Treba napomenuti da je Radnički u finišu možda oštećen za penal kada je Pankov nenamerno napucao sebe u ruku.

Na kraju, Crvena zvezda – Radnički Niš – 3:0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

201 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d