Nova vest
Fudbal

Utorak, 04.08.2020.

10:19

B92.net: Branislav Ivanović blizu povratka u Englesku!

Bivši kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović na korak je da se posle tri i po godine vrati na Ostrvo.

Izvor: MS

Autor: MS

B92.net: Branislav Ivanović blizu povratka u Englesku!
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Kako saznaje B92.net, Ivanović je u ozbiljnim pregovorima sa Fulamom, čiji je član njegov prijatlj i bivši saigrač iz reprezentacije Aleksandar Mitrović.

Pored Fulama postoji interesovanje Evertona i to na želju menadžera Karla Ančelotija, koji je sa 36-godišnjim Srbinom jako uspešno sarađivao u Čelsiju.

Ivanović bi trebalo da izabere jednu od ove dve opcije, saznajemo da je bliži Fulamu i to posebno ako londonski tim izbori povratak u Premijer ligu kroz baraž sa Brentfordom.

Rekorder po broju nastupa za Srbiju (105) ranije se dovodio u vezu sa prelaskom u Crvenu zvezdu i arapski svet, ali su mu planovi vezani za život u Londonu.

Ivanović planira da se skući u Londonu, čiji je stanovnik bio od 2008. do 2017. godine dok je nosio dres "plavaca" i osvojio Ligu šampiona i tri titule Premijer lige.

Posle Čelsija takođe uspešan je bio u Zenitu iz Sankt Peterburga, ali ga je nedavno napustio nezadovoljan finansijskim uslovima u novom ugovoru.

Priredio: Miloš Simanović

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve