Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 03.08.2020.

23:05

"Želimo prvu pobedu u šampionatu"

Trener Javora Igor Bondžulić rekao je da će Napredak u Ivanjici pokušati da naplati propušteno protiv Partizana.

Izvor: PT

Autor: PT

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Videli ste i sami, u utakmici protiv Partizana, bez obzira što je u pitanju novi tim, dosta su dobro organizovani, predvođeni iskusnim trenerom. Igrali su dosta disciplinovano i odgovorno i do samog finiša su imali aktivan rezultat", rekao je Bondžulić, prenosi klub.

"Čeka nas težak zadatak u sredu. Pretpostavljam da će igrati pođednako motivisano kao u prvom kolu i da će pokušati da naplati ovde ono što nije protiv Partizana, i pored dobre igre", dodao je on.

Fudbaleri Javora u sredu dočekuju Napredak u drugom kolu Super lige Srbije.

Obe ekipe tražiće na ovoj utakmici prve bodove u sezoni, nakon poraza u uvodnoj rundi takmičenja. Javor je poražen od Mladosti u Lučanima (1:2), a Napredak na svom terenu, od ekipe Partizana (1:3).

"Mi želimo da na domaćem terenu zabeležimo pobedu u prvoj utakmici. Mislim da će utakmica biti zanimljiva i da smo kadri da zabeležimo prvi trijumf u prvenstvu"
, rekao je Bondžulić.

Bondžulić je naveo da ceni ceo tim Napretka, ali je posebno apostrofira iskustvo Oumarua i Markoskog.

"Najveća opasnost svakako preti od Oumarua i Markoskog. Dosta su iskusni, prošli su mnogo teških situacija u karijeri i uz te mlade igrače koje Napredak ima čine kvalitetnu ekipu. Deluje da nisu najbolje pripremljeni u ovom trenutku. Oumaru je najopasniji igrač Napretka, uz poštovanje prema ostalim igračima",
rekao je on.

Utakmica Javor - Napredak igra se u sredu od 19.00 Ivanjici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

10 h

U fokusu

Vidi sve