Nova vest
Fudbal

Petak, 05.06.2020.

14:03

Reakcije "večitih" – "Konačno u Humskoj"; "Da ne bude kao prošle godine"

Žreb je spojio Partizan i Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije.

Izvor: MS

Autor: MS

Reakcije
foto: Srdjan Stevanovic/getty images

Duel dva najveća tima u Srbiji, treći ove sezone, na programu je naredne srede u Humskoj, isto kada se i sastaju Čukarički i Vojvodina na Banovom brdu.

Predstavnik Partizana na žrebu za polufinale Kupa Srbije Millan Milijaš izrazio je zadovoljstvo što će crno-beli dočekati Crvenu zvezdu, dok je predstavnik crveno-belih Goran Negić najavio revanš za poraz u finalu prošle godine.ž

"Veliko zadovoljstvo što će se derbi konačno igrati na stadionu Partizana. Verujte, bilo koju ekipu da smo izvukli odgovor bi bio identičan, nema lakih protivnika i nema lakih utakmica", rekao je Milijaš novinarima posle žreba.

Negić je istakao da u Zvezdi još pamte poraz u finalu prošle godine.

"Čeka nas finale pre finala, nadam se da će ovo godine biti sasvim drugačije i na naše zadovoljstvo", rekao je Negić.

Predstavnici Čukaričkog i Vojvodine Nenad Mirosavljević i Aleksandar Vlašković složili su se da će se na Banovom brdu odigrati neizvesno polufinale.

"Nije bilo lakih protivnika u žrebu. Za nas je olakšavajuća okolnost što igramo kod kuće, pokušaćemo da izborimo prolaz, ali šanse su svima podjednake. Za trofej svaki protivnik mora da se pobedi", rekao je Mirosavljević.

Vlašković je dodao da su u polufinalu četiri najbolja srpka kluba i da se Novosađani nadaju finalu.

"Pre dve nedelje u Novom sadu bilo je nerešeno, sad nas čeka otvorena utakmica. Naša želja je finale", poručio je Vlašković.

Finale Kupa Srbije je na programu 24. juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve