Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.06.2020.

09:43

Ljajić: Nisam bio previše loš

Srpski fudbaler Adem Ljajić govorio je o svojoj formi u drugoj sezoni u Bešiktašu.

Izvor: MS

Autor: MS

Ljajić: Nisam bio previše loš
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Ljajić je često bio kritikovan zbog slabijih partija i nedovoljnog zalaganja ove sezone.

Bivši vezista Partizana priznaje da je svestan da je morao bolji da bude, iako je imao učinak od pet golova i šest asistencija u tuskom prvensvu u Ligi Evrope.

"Bio sam zadovoljan igrama čim sam došao u Bešiktaš i u celoj prvoj sezoni. Svestan sam očekivanja koja se imaju od mene. Isto tako sam svestan da ih ove sezone nisam uopšte ispunio", iskren je Ljajić.

Ljajić priznaje i da nije zadovoljan kako je igrao, ali uz napomenu.

"Imao sam manje povrede i zbog toga se fizički nisam dobro osećao. Ipak, mislim da nisam previše loš. Nadam se da ću od sada poboljšati, od srca to želim".

U nastavku lige neće biti navijača zbog koronavirusa.

"Publika je jedan od najlepših faktora fudbala. Čak i ona iz protivničke ekipe može da vas motiviše kada igrate u gostima. Sada moramo izdržati da igramo bez gledalaca. Moramo biti spremni na to kao način razmišljanja i pripremamo se. Кoncentrisaćemo se kao da postoji publika i daćemo sve od sebe", zaključio je Ljajić u razgovoru za Hurijet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve