Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

16:39

"Ulog je ogroman – kao da je finale"

Trener fudbalera Radničkog Radoslav Batak izjavio je da je Čukarički favorit u meču četvrtfinala Kupa an Banovom brdu.

Izvor: MS

Autor: MS

STARSPORT

Isto tako, Batak veruje da će njegov tim dati da osvoji Kup jer je jedina to jedina šansa da izbori plasman na evropsku scenu.

"I mi i Čukarički smo odigrali jedan takmičarski meč posle dvoipomesečne pauze, a zanimljivo je da smo ostvarili identične rezultate. Mi smo odigrali 1:1 u Krušševcu, a oni protiv Vojvodine u Novom Sadu. Igramo protiv ozbiljnog protivnika. Čukarički je organizovan i kvalitetan klub sa dobrim trenerom i igračima, što pokazuje i njihova trenutna pozicija na tabeli Superlige. ŠŠto se tiče našše ekipe, imamo kadrovske probleme koji se posebno odnose na šštopersku poziciju. Mario Maslać je dobio crveni karton protiv Napretka i na njega neću moći da računam, dok je Lazar Đorđević povređen", rekao je Batak na konferenciji za medije.

Kako je naveo, ekipa je utakmicu u Kruševcu završili sa trojicom veoma mladih fudbalera i moguće je da će neko od njih dobiti šansu na Banovom brdu.

"Povređen je i Milosavljević, dok je Čumić rovit i činimo maksimalne napore da ga osposobimo za igru. On je mnogo važžan igrač za naš sistem, za nekoliko sedmica će se preseliti u Olimpijakos i njegova velika žželja je da se od Radničkog oprosti dobrim partijama u Kupu Srbije. Bitna informacija je i da se oporavio Kojić i on će nam sa svojim iskustvom biti značajan na Banovom brdu".

Batak ističe da se Nišlije dugo spremaju za ovaj susret jer znaju da im je Kup jedina šansa da opet igraju Evropu.

"Učinićemo sve da napravimo iznenađenje i izborimo plasman u polufinale. Čukaričkom prepušštam ulogu favorita, igraju kod kuće, imaće i podršku publike, ali naš cilj je polufinale i imamo plan kako da ga ostvarimo. Igra se jedna utakmica, ulog je ogroman, ovo je praktično finale za nas i tako ćemo se i ponašati. Idemo na pobedu svim snagama", rekao je Batak.

Utakmica između Čukaričkog i Radničkog iz Niša igra se sutra od 15 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

9 h

U fokusu

Vidi sve