Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.06.2020.

09:30

"Nastavak Serije A je svetlo na kraju tunela"

Frančesko Kaputo, napadač Sasuola, rekao je da je nastavak Serije A "svetlo na kraju tunela".

Izvor: SN

Autor: SN

Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Frančesko Kaputo je bio među prvim igračima u Italiji koji je poručio navijačima da ostanu kod kuće, a sada kaže da je nastavak sezone svetlo na kraju tunela.

Kaputo je pred okončavanja sezone zbog koronavirusa postigao pogodak za Sasuolo na meču sa Brešom tog 9. marta na stadionu Mapei uz proslavu "ostanite kod kuće".

"Kada posle dužeg vremena pogledamo spisak utakmica i vidimo da se Serija A nastavlja shvatamo da je to svetlo na kraju tunela. Nastavak neće biti lak i svi smo toga svesni. Ovaj nastavak je korak napred za sve nas", rekao je Kaputo.

Sasuolo nema lak raspored na početku takmičenja.

"Biće teško početti sezonu protiv Intera i Atalante, to su veoma dobre ekipe. Sada imamo drugačije uslove nego što smo ranije imali i mi ćemo se potruditi da svakome budemo težak protivnik. Niko od nas nije naivkao na tri utakmice nedeljno, plus vrućina... Gledaćemo da ne mislimo na to", kaže Kaputo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve