Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 28.05.2020.

10:51

Bejl: Nije mi jasno zašto mi navijači zvižde

Real Madrid je pokušao da proda Gareta Bejla, ali Velšanin nema nameru da se odrekne ugovora od 21.000.000 evra po sezoni.

Izvor: B92

Autor:B92

Bejl: Nije mi jasno zašto mi navijači zvižde
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Spreman je da sedi na tribinama do isteka ugovora na leto 2022, što je sve izvesnije s obzirom na krizu koja je pogodila fudbal zbog pandemije koronavirusa.

Velšanin je svojom izjavom da nema ništa protiv igranja golfa do kraja ugovora razbesneo navijače Reala koji su ga nakon toga "uzeli na zub".

Bejl, koji je u poslednjih godinu i po dana postigao samo 16 golova, požalio se na zvižduke koje dobija na Santjago Bernabeuu.

"Prvi put kad mi je zviždalo 80.000 ljudi nije mi bilo jasno zašto. Zvižduci te pogađaju i počneš gubiti samopouzdanje. Promašiš šansu, gol ti je u sledećem napadu još manji. Navijači bi trebalo da nam pomažu da prebrodimo neke krize i da bolje igramo, ali ovo je obrnuto. U fudbalu možeš odlično igrati pet utakmica, ali ne postigneš gol. Znaš da si dobro igrao, ali ti zvižde jer nisi dao gol. Meni je moje mišljenje najvažnije i ne opterećujem se onime što drugi misle
", rekao je Bejl.

"Marka" piše da Bejl ostaje u Realu jer za njega nije stigla nijedna konkretna ponuda.

Azijsko tržište je ove godine zatvoreno, a jedina opcija bio mu je Njukasl. Međutim, "svrake" još nisu prešle u ruke bogatog saudijskog princa pa je neizvesno da li će moći na leto da budu konkurentni na fudbalskoj "pijaci".

U međuvremenu, Zidan je izgubio strpljenje čekajući da se Bejl posveti klubu pa ga je preselio na klupu.

Velšanin je poslednji gol postigao još u septembru, a uoči prekida sezone zbog koronavirusa nije odigrao nijedan minut na poslednja tri meča Reala.

Sada, nekoliko nedelja uoči "restarta" sezone, "Marka" piše da je pauza prijala Bejlu. Navodno je jedan od najvrednijih igrača na treninzima, a čak je zadovoljio i Zidanove kriterijume.

S obzirom da je FIFA dozvolila da se u nastavku sezone koristi pet zamena na meču, vrlo je moguće da će Bejl na leto opet dobiti priliku u timu Reala, bar sa klupe za rezerve.

Ko zna, možda potpuno preokrene situaciju i postane ono što se u Madridu od njega očekivalo još prošle sezone nakon odlaska Kristijana Ronalda u Juventus te se u poslednjoj godini ugovora izbori za novi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve