Nova vest
Fudbal

Subota, 23.05.2020.

09:00

Ronaldo: Điđi, hvala ti

Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, oprostio se od preminulog trenera Luiđija Simonija.

Izvor: SN

Autor: SN

Ronaldo: Điđi, hvala ti
Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Luiđi Simoni i Luis Nazario de lima (Ronaldo) su sarađivali u Interu u sezoni 1997/98 i to je bila verovatno i najbolja Ronaldova sezona u karijeri.

Velike zasluge za to ima i Luiđi Simoni koji je preminuo u petak, a putem "Instagrama" se od njega Ronaldo oprostio rekavši kako je Điđi za njega bio više od trenera.

"Điđi meni nije bio samo trener. Kada god ga se setim, u glavi mi je mudar i pošten čovek, koji nikada ništa nije radio na silu i nikada te nije terao da radiš nešto što ne želiš. Uvek je znao da objasni koje su stvari važne i on će mi u sećanju ostati kao učitelj. Ova slika na kojoj je orkestar i Điđi kao dirigent se savršeno uklapa u ovu priču. Tako ću ga uvek pamtiti, sa tim osmehom, mirnim glasom i savetom od zlata. Mnogo smo toga postigli, a mogli smo još više i to nam je uvek govorio. Šefe Điđi, hvala ti na svemu što si me naučio, nisam ni sanjao da ću ikada moći te stvari da naučim", napisao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve