Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.02.2020.

22:55

Hadži režirao veliki preokret Džerardovog Rendžersa! VIDEO

Fudbaleri Rendžersa pobedili su Bragu 3:2 u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope.

Izvor: PT

Autor: PT

Hadži režirao veliki preokret Džerardovog Rendžersa! VIDEO
Photo by Ian MacNicol/Getty Images

Ekipa Stivena Džerarda uspela je da nadoknadi zaostatak od dva gola i da se u Škotsku vrati sa pozitivnim rezultatom.

Rendžers je na poluvremenu gubio, pošto je Franserhio u jedanaestom minutu savladao Mekgregora. Slabo su igrali Škoti u prvom delu i nešto je moralo da se promeni u nastavku.

Nije se činilo da će tako biti jer je Ruis u 59. minutu udvostručio prednost portugalske ekipe.

Rendžers nije klonuo duhom i verovao je u preokret kada je mladi Hadži u 67. smanjio zaostatak. Rumun je lepim udarcem u bliži ugao pogodio mrežu golmana Brage.

Nije se čekalo dugo na izjednačenje. Aribo je uz dosta sreće uspeo da prođe nekoliko fudbalera i da šutem u bliži ugao pogodio za 2:2.

Samo sedam minuta kasnije usledila je eksplozija oduševljenja na "Ibroks" stadionu. Hadži je šutirao iz slobodnog udarca, lopta je uz pomoć živog zida dobila na visini i ubrzanju i golman nije uspeo da odbrani.

Do kraja meča nije bilo golova i Rendžers dolazi do velike pobede. Revanš se igra za sedam dana u Portugalu.

Fudbaleri Vulverhemtpon ozbiljno su shvatili Ligu Evrope što se vidi i po rezultatu protiv Espanjola. Premijerligaš je slavio rezultatom 4:0 čime je praktično rešio pitanje plasmana dalje.

Žota je u 15. minutu načeo mrežu protivnika, a Ruben Neveš je u 52. povisio na 2:0. Samo petnaest minuta kasnije Žota je postigao još jedan gol, a sjajnu partiju kompletirao je het-trikom u 81.

Portugalac nema dobru sezonu, ali je ovom utakmicom najavio da bismo mogli da gledamo njegova bolja izdanja u nastavku.

Fudbaleri Bazela pobedili su na gostovanju APOEL 3:0. Švajcarski predstavnik odigrao je odličnu utakmicu, a strelci su bili Petreta u 16. minutu, Stoker u 53. i Artur u 66.

Revanš utakmica igra se za nedelju dana u Švajcarskoj.

Fudbaleri Volfsburga pobedili su Malme 2:1. Iako veliki favoriti, nemački predstavnik se dosta mučio i imaće problema u revanšu. Gosti iz Norveške u 47. minutu došli su do prednosti. Strelac s bele tačke bio je Telin.

Do kraja meča Volfsburg je uspeo da preokrene golovima Brekala i Tilena, koji je postigao i autogol, međutim daleko od toga da je završen posao.

Opširnije o ostalim mečevima čitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve