Nova vest
Fudbal

Utorak, 18.02.2020.

08:15

"Zaslužio je crveni karton"; Megvajer: To je bila prirodna reakcija VIDEO

Trener fudbalera Čelsija smatra da je Hari Megvajer trebalo da dobije crveni karton nakon šutiranja Mišu Batšuajia.

Izvor: MT

Autor: MT

Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Plavci su na Stamford bridžu poraženi od Mančester junajteda sa 2:0, a meč su, između ostalog, obeležile i dve situacije u kojima je VAR tehnologija poništila gol domaćih.

Arbitar Entoni Tejlor je VAR konsultovao i u 20. minutu, kada je Megvajer posle duela sa Batšuaijem neoprezno podigao nogu i šutnuo napadača Čelsija u međunožje.

"Megvajer je zaslužio crveni. To bi naravno promenilo sve. I naš prvi gol je trebalo da bude priznat. Žiru je bio u ofsajdu i tu odluku razumem", rekao je Lampard posle utakmice.

Kapiten Junajteda negira da je namerno šutnuo Batšuaija.

"Činilo mi se da će pasti preko mene i prirodna reakcija je bila da učvrstim noge i pokušam da ga zaustavim. To nije bio šut, nije bilo namere. Sudije su donele ispravnu odluku. Nisam želeo da ga povredim. Ponovo kažem, bila je to prirodna reakcija. Izvinio sam mu se. Drago mi je da su sudije razumele situaciju", rekao je Megvajer.

Megvajer je nešto kasnije, u 66. minutu, postigao prvi pogodak za Junajted i postavio konačnih 2:0. Taj gol pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve