Nova vest
Fudbal

Subota, 15.02.2020.

18:40

Rajola: Pogba na meti Juventusa, ali i drugih klubova

Vezista Mančester junajteda Pol Pogba uskoro bi mogao da se vrati na teren, ali na leto ga najverovatnije očekuje transfer.

Izvor: B92

Autor:B92

Rajola: Pogba na meti Juventusa, ali i drugih klubova
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Postoje veliki izgledi da se reprezentativac Francuske vrati u Italiju, tačnije u redove prvaka Juventusa, koji je zainteresovan da ga opet vidi u svojim redovima.

To je potvrdio i Pogbin agent Mino Rajola koji je rekao za "Tutosport" da je u stalnim razgovorima sa čelnicima Juventusa.

"Pogba će pre svega pokušati da da sve od sebe do kraja sezone, onda ćemo na kraju videti da li će ostati ili ne. Sa Pavelom Nedvedom i ljudima iz Juventusa pričam o mnogim stvarima, uključujući tu i Pogbu i druge igrače, što je normalno za veliki klub".

"Morate da ostanete informisani, da vidite šta se dešava, pretpostavite neke stvari, o nečemu i da sanjate... Osim Juventusa, za Pola se interesuju i drugi klubovi, ali on je sada u Mančester junajtedu. Ništa nije nemoguće u prelaznom roku, to su pokazali Juventus, PSŽ, Real... Postizanje nemogućih stvari je deo ovog posla". poručio je Rajola.

Pogba je ove sezone zabeležio svega sedam nastupa u dresu kluba sa "Old Traforda".

Čini se da je i u klubu sazrelo mišljenje da je najbolja opcija za sve da Pogba ode, ali pitanje je za koliko će ga prodati, s obzirom da mnogi smatraju da je sto miliona evra previše za igrača koji je veći deo sezone bio van terena zbog povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve