Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.01.2020.

19:53

Roma dominirala, Lacio izvukao bod u derbiju "della capitale"

Fudbaleri Rome i Lacija odigrali 1:1 u 21. kolu Serije A.

Izvor: PT

Autor: PT

Roma dominirala, Lacio izvukao bod u derbiju
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Na terenu smo videli dvojicu srpskih fudbalera – Sergeja Milinkovića Savića od prvog minuta i Aleksandra Kolarova od 83.

Sergej je u završnici utakmice imao šansu da donese sva tri boda "nebesko plavima", međutim snažan šut mu je otišao malo pored leve stative.

To je bila jedna od retkih prilika na utakmici za Lacio, s obzirom da je Roma bila mnogo bolji protivnik na terenu.

"Vučica" je imala čak 16 šuteva, od toga sedam u okvir gola, a samo je jedan završio iza leđa Strakoše. Golman Lacija napravio je veliku grešku u 26. minutu kada je Roma povela.

Džeko je iskoristio veliku grešku i leđima doneo prednost svom timu. Radost "vučice" nije dugo trajala, pošto je Ačerbi u 34. izjednačio. Ponovo greška golmana, ali ovoga puta Lopesa.

Na poluvreme se otišlo sa rezultatom 1:1.

U nastavku utakmice Roma je bila bolji rival, imala je više prilika, ali nikako ti nije uspevala da iskoristi. Džeko je u 88. imao odličnu šansu da glavom donese tri boda ekipi, međutim Strakoša je sjajno reagovao.

Lacio je ostao na trećem mestu sa 46 bodova, pet manje od prvoplasiranog Juventusa, dok je Roma na četvrtom sa 39 bodova.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Grizman prekida rekordni niz

Francuski fudbaler Antoan Grizman propustiće prijateljske utakmice reprezentacije sa Nemačkom i Čileom, zbog uganuća desnog skočnog zgloba.

Beta

23:45

10 h

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d