Nova vest
Fudbal

Nedelja, 26.01.2020.

17:45

Zvezda preokretom do pobede nad Arkom na startu priprema

Crvena zvezda startovala je pobedom na prirpemama i savladala je Arku rezultatom 3:2 (1:2) golovima Degeneka, Pankova i Vukanovića.

Izvor: SN

Autor: SN

Zvezda preokretom do pobede nad Arkom na startu priprema
Foto: FK Crvena zvezda

Crvena zvezda bila je spremna za tvrdu utakmicu sa Arkom i od samog starta igralo se takmičarski.

Posle početnih pet minuta, Zvezda je uspostavila kontrolu, a šansa Krstovića posle osvojene lopte u 6. minutu, bio je uvod u vođstvo koje je doneo Miloš Degenek u 15. minutu.

Poljaci su pokazali da su dobri iz prekida na početku meča i do 25. minuta nisu ozbiljnije prirpetili Milanu Borjanu ali su posle kornera izjednačili. Nalepa je izveo udarac iz ugla sa desne strane, a Zbožen je sa prve stative poslao loptu u mrežu.

Arka, koja zaigrala bolje u finišu, na odmor je otišla na odmor sa prednošću jer je Krstović nespretno napravio penal nad Nalepom u 45. minutu. Borjan je odbranio penal Napeli, ali su Poljaci brže reagovali na odbitak pa je Serarens ubacio loptu u mrežu.

Promenio je trener Dejan Stanković promenio je u drugom delu kompletnu postavu, dok je trener Aleksandar Rogić ostavio startnih 11 jer poljski šampionat startuje 7. februara.

Izjedačenje je stiglo u 62. minutu i to opet posle kronera. Gavrić je odlično izveo porekid, a Radovan Pankov je glavom postigao veoma lep pogodak u sam gornji ugao.

Gavrić je bio veoma zaslužan i za vodeći pogodak. Sjajno se snašao na ivici šesnaesterca, njegov šut je bio izblokiran ali je Tomane stigao do lopte pre golmana Steinborsa.

Sudija je drugi put pokazao na belu tačku, a situacija se ponovila kao i kod vodećeg gola Arke. Stainbors je pročitao gde će Ričmond Boači da šutira, ali je Aleksa Vukanović najbrže reagovao i doneo je vođstvo u 74. minutu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d