Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.01.2020.

23:50

Novi Pazar predstavio osmoricu novih fudbalera

Fudbalski klub Novi Pazar predstavio je osmoricu igrača, koji su tokom zimske pauze pojačali redove trenutno osmoplasiranog tima Prve lige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Novi Pazar predstavio osmoricu novih fudbalera
Photo by Kevork Djansezian/Getty Images

"Pre odlaska na pripreme, želeli smo i uspeli da oformimo 90 odsto ekipe za prolećnu polusezonu. U pregovorima smo sa još jednim napadačem", rekao je sportski direktor Pazaraca Emir Bihorac.

Ofanzivni igrač Admir Kecap vratio se u Novi Pazar iz kruševačkog Trajala, a vezista Semir Hadžibulić iz Ki Klaksvika sa Farskih Ostrva.

"Brzo sam se dogovorio s ljudima iz uprave i biće mi zadovoljstvo da ponovo nosim dres matičnog kluba. Cilj je Super liga, makar i kroz baraž", naveo je Hadžibulić.

Defanzivac Vahid Zimonjić je poslednjih godinu i po proveo u Jošanici, iz koje je stigao i nekadašnji golman mlađih reprezentativnih selekcija Srbije Marko Drobnjak, dok je levi bek Dejan Koraksić posle omladinskog staža u Pazaru nastupao za Metalac iz Gornjeg Milanovca.

"Kao da je bilo suđeno da se vratim. Novi Pazar je jedan od najbolje organizovanih klubova u Srbiji, koji uvek ima visoke ambicije", ocenio je Koraksić.

Krilni napadač Nikola Bogdanovski bio je jedan od najistaknutijih pojedinaca u prvoligašu Žarkovu, igrač sredine terena sa superligaškim iskustvom Nemanja Trajković došao je iz Trajala, a levi spoljni Dušan Živić iz redova srpskoligaša Mokre Gore.

"Čast je igrati za ovaj klub. Nadam se da ćemo biti među učesnicima doigravanja za plasman u elitni rang, ako ne i među dva najbolja tima u ligi, što bi nam donelo direktan ulazak u Super ligu", kazao je Bogdanovski.

Novopazarci će od 3. februara trenirati u Ulcinju, gde će se kroz treninge i kontrolne utakmice spremati za nastavak prvenstva.

"Već su zakazane i kontrolne utakmice u Crnoj Gori. Zadovoljni smo urađenim poslom tokom zimske pauze", zaključio je generalni sekretar novopazarskog kluba Fikret Međedović.

Prvoligaško takmičenje biće nastavljeno krajem februara, kada će Novi Pazar u 24. kolu gostovati ekipi Zemuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve