Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.01.2020.

21:20

Petrović: Mogu da pružim mnogo više

Fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović rekao je da je njegova ekipa željna pobeda i dokazivanja i istakao da i tim, ali i on u nastavku sezone mogu mnogo više.

Izvor: PT

Autor: PT

Petrović: Mogu da pružim mnogo više
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"U Crvenoj zvezdi su najveća očekivanja. Pobede su imperativ bilo da igramo velike ili takozvane male utakmice. Željni smo pobeda i novih dokazivanja. Motivisani smo i na svakom meču želimo da pokažemo da znamo mnogo više. Ciljevi su najviši. Verujem da bi navijači bili presrećni da posle dužeg vremena zajedno u maju slavimo titulu u prvenstvu i u kupu", rekao je Petrović za klupski sajt.

"Takođe, posle toga, Liga šampiona biće ponovo izazov, ali verujem u ovaj tim i ako Bog da ponovo ćemo igrati protiv najboljih ekipa u Evropi", dodao je on.

Osvrnuo se i na svoju ulogu u timu koju će imati u nastavku sezone.

"Moje lične želje su ekvivalentne timskim. Ne bih da se izdvajam niti da sebe ističem. Jednostavno, mi smo jedna velika porodica i treba da dišemo kao jedan. Trudiću se da pružim svoj maksimum, znam da mogu mnogo više. Gladan sam minuta, želim da igram i potrudiću se da ispunim sve zamisli šefa stručnog štaba", rekao je Petrović.

Petrović nije krio zadovoljstvo zbog rada sa novim trenerom, Dejanom Stankovićem.

"Uneo je novu energiju, željan je uspeha, rada, pobeda. Motivisan je do te mere da na svakom treningu do najsitnijih detalja radimo svaku vežbu. Sve to prenosi na nas, i mislim da mu za sada odlično ide u novoj fudbalskoj ulozi, a verujem da će tako biti i u nastavku", naveo je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve