Nova vest
Fudbal

Utorak, 21.01.2020.

22:28

Aguero spasao Siti, Francuz šokirao Everton u nadoknadi

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su na gostovanju Šefild junajted 1:0, u 24. kolu Premijer lige.

Izvor: PT

Autor: PT

Aguero spasao Siti, Francuz šokirao Everton u nadoknadi
(Photo by Catherine Ivill/Getty Images)

Izabranici Pepa Gvardiole do minimalnog trijumfa došli su golom Serhija Aguera, koji je priliku na susretu dobio tek u drugom poluvremenu.

Španac je od starta krenuo sa Žezusom, što se ovoga puta nije ispostavilo kao dobro s obzirom da je Brazilac promašio penal u 36. minutu.

Siti nije uspevao da probije odbrambeni bedem Šefilda, činilo se da će ponovo razočarati, međutim De Brujne i Aguero su se pobrinuli da tri boda ode u Mančester.

Belgijanac je sjajnom loptom pronašao Argentinca, koji je samo postavio stopalo i time poslao loptu u mrežu. Igrao se 73. minut.

Do kraja meča nije bilo golova i Siti je upisao tri boda.

Fudbaler Evertona na neverovatan način ispustili su pobedu protiv Njukasla. "Karamele" su do 94. minuta vodile 2:0, činilo se da će ostvariti rutinsku pobedu, međutim Ležen se pobrinuo da tako ne bude.

Francuz je ušao u igru u 70. minutu i golovima u 94. i 96. šokirao je sve navijače na Gudison Parku.

Rutinsku pobedu ostvarila je ekipa Sautemptona u Londonu protiv Kristal Palasa. Luka Milivojević nije igrao zbog kartona, a golove za goste postigli su Redmond u 22. i Armstrong u 48. minutu.

Aston Vila je u 95. minutu došla do sva tri boda protiv Votforda, dok je Bornmut lako savladao Brajton.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve