Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.01.2020.

12:50

Ristić opet u Radničkom: Da nastavim tamo gde sam stao

Golman Borivoje Ristić ponovo će braniti za Radnički iz Niša, saopštio je klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Ristić opet u Radničkom: Da nastavim tamo gde sam stao
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Iskusni 36-godišnji golman vratio se na Čair, gde je prošle sezone bio standardni član prve postave Radničkog u istorijskom pohodu na drugo mesto u Superligi.

Branio je na 31 utakmici, a proteklu polusezonu proveo u grčkom AEL-u.

"U Radničkom sam prošle sezone imao najuspešniju sezonu od kada se bavim fudbalom. Otišao sam u Grčku kako bih rešio neke porodične stvari, ali nije ispalo tako, pa sada osećam veliko zadovoljstvo što sam se vratio u moju drugu porodicu, a to je Radnički", rekao je Ristić nakon potpisivanja ugovora.

Istakao je da očekuje da u Radničkom nastavi tamo gde je stao prošle sezone.

"Promenilo se dosta igrača, ali su i ostali neki iz prošlogodišnje ekipe. Radnički je ponovo stvorio jaku ekipu, imamo odličnog trenera, imamo novog kondicionog trenera, a sa trenerom golmana sam već radio godinu dana. Čekaju nas teške pripreme i smatram da ćemo od 15. februara biti spremni da odmah krenemo u pozitivni niz i da se na proleće ponovo dokopamo Evrope", zaključio je Ristić.

Fudbaleri Radničkog do 24. januara treniraće u Nišu, a onda odlaze u turski Belek gde će ostati 15 dana i obaviti glavni deo priprema pred prolećni deo sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve