Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.12.2019.

10:10

"Dobro su nas zatvarali, nismo imali prostora... Onda sam ubacio Nemanju"

Trener fudbalera Marseja Andre Viljaš-Boaš govorio je o dobroj formi Nemanje Radonjića.

Izvor: LN

Autor: LN

AP Photo/Daniel Cole

Radonjić je ponovo bio "džoker" portugalskog stratega, ušavši u drugom poluvremenu.

Bivši igrač Crvene zvezde postigao je četvrti gol na pet utakmica – za izjednačenje u 71. minutu – čime je, ispostavilo se, doneo bod svojoj ekipi protiv Meca.

"Da, promenili smo neke stvari. Nemanja je ušao, Paje se pomerio na desni bok. Mec nas je dobro zatvarao, nije ostavljao mnogo prostora. Napravili smo promene kako bi dobili na dubini i kvalitetu driblinga", izjavio je Vijlaš-Boaš.

Pročitajte još Radonjić u formi života! VIDEO

Bivši menadžer Čelsija i Totenhema je dobio pitanje o poziciji Radonjića u timu, to jest tome kada bi mogao da dobije priliku u startnoj postavi.

"Ako nastavi da pravi razliku... Videćemo. Često razgovaram sa njim. Mi moramo da dođemo do pobede protiv Nima jer smo sada izgubili dva boda. Imamo punih nedelju dana da treniramo i onda ćemo doneti odluku", odgovorio je Viljaš-Boaš.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

3 h

U fokusu

Vidi sve