Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 12.12.2019.

18:16

Suma: Najbolja stvar koja mi se desila

Vezni igrač Partizana Sejduba Suma prokomentarisao je odluku da produži ugovor na još tri godine.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Suma: Najbolja stvar koja mi se desila
Foto: FK Partizan

Sumi je na leto isticao ugovor sa crno-belima, a nakon sjajnih igara ove jeseni se spekulisalo da li će ostati u Humskoj na kraju sezone.

Omaleni Gvinejac je posle dve očajne sezone postao jedan od nosilaca igre i glavnih aduta trenera Save Miloševića sa učinkom od 11 golova i 9 asistencija na 29 utakmica.

Pročitajte još Suma produžio ugovor sa Partizanom

"Kada sam stigao u klub svestan sam da se nisam pokazao u onom svetlu zbog kojeg me je Partizan doveo. Koliko je u tom periodu pritisak bio na klubu na meni je bio još veći što je potom usledilo pozajmicom. Sada je sve to daleka prošlost. Najbolja stvar koja mi se desila je moj povratak među crno-bele, veliko poverenje uprave i sada šefa Miloševića koji od mene ni u jednom trenutku nije odustajao.
Sada zaista mogu reći da sam u svojoj porodici i da se osećam kao kod kuće. Znam da mogu još više da doprinesem klubu, ali ne samo ja već čitav tim što će se tek videti posle novih priprema. Zahvaljujem se i svim navijačima na podršci kao i mojim saigračima",
izjavio je Sejduba Suma.

Partizan od 21h dočekuje Astanu u poslednjem kolu grupne faze Lige Evrope i oproštaju do međunarodne scene za ovu sezonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve