Nova vest
Fudbal

Sreda, 11.12.2019.

10:00

ANKETA: Muke za Milojevića – koga od prvog minuta na teren?

Vladan Milojević, trener Crvene zvezde, neće imati lak zadatak u odabiru jedanaestorice fudbalera koji će od starta igrati protiv Olimpijakosa.

Izvor: P. Tadić

Autor: P. Tadić

ANKETA: Muke za Milojevića – koga od prvog minuta na teren?
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Šampion Srbije od 21 sat protiv igra grčkog predstavnika u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona i dovoljan mu je bod kako bi se plasirao u nokaut fazu Lige Evrope.

To neće biti nimalo lako jer Olimpijakos igra u odličnoj formi i do sada su, iako osvojivši samo jedan bod, ostavili mnogo bolji utisak u elitnom fudbalskom takmičenju.

Kada je reč o sastavu, Milojević je rekao da zna kojih jedanaest će istrčati na teren Karaiksakisa. Uobičajeno nije hteo da otkriva karte i zbog toga vam dajemo mogućnost da prognozirate vašu startnu postavu.

Na golu ne bi trebalo da bude nedoumica s obzirom da će Milan Borjan 99 odsto zauzeti mesto među stativama. Za gol konkuriše još Zoran Popović.

Ni u poslednjoj liniji verovatno neće biti promena. Mesto levog beka pripašće Milanu Rodiću, desno će igrati Marko Gobeljić, dok će štoperski tandem činiti Milunović i Degenek.

Milojević na raspolaganju još ima Radovana Pankova i Santanu Žandera koji će šansu čekati s klupe. Ipak, ostavljamo sve otvoreno, pošto će zvaničan tim biti poznat oko sat vremena pred početak meča.

Dolazimo do sredine terena gde će se Milojević naći na mukama. Petrović, Kanjas, Vulić, pa i Ivanić konkuriše za mesto centralnog veznog.

Ivanić bi mogao da bude i napred, zajedno s Marinom i Garsijom, međutim postoji mogućnost da se i Vukanović nađe od prvog minuta na terenu.

Utisak je da samo Marin i Garsija imaju zagarantovano mesto, dok su sve ostale kombinacije moguće.

U napadu je slika dosta jasnija.

Za startnu postavu konkuriše Tomane, Boaći i Pavkov, a sva je verovatnoća da će Portugalac dobiti šansu da od početka krene meč. Tomane se nalazi najboljoj formi od pomenutih napadača i verovatno ćemo njega videti od prvog minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve