Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.12.2019.

08:50

Barselona olakšala Interu, Liverpul može da ispadne

Najbolji fudbaler sveta Lionel Mesi neće igrati u poslednjoj utakmici grupne faze Lige šampiona protiv Intera u Milanu.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Barselona olakšala Interu, Liverpul može da ispadne
Photo by Manuel Queimadelos Alonso/Getty Images

Barselona je već obezbedila prvo mesto u grupi F i plasman u drugu fazu, pa je trener Ernesto Valverde odlučio da odmori Argentinca, kao i Đerara Pikea i Serhija Roberta, što će sigurno "olakšati posao" Italijanima koje pobeda vodi u drugu fazu.

Interu je potrebna pobeda nad Barselonom večeras (21.00) da bi bio siguran putnik u osminu finala Lige šampiona. Barsa je već obezbedila prolazak, i biće zanimljivo na Meaci, gde je kec 1,68, a dupla šansa X2 (koja bi najviše odgovarala Dortmundu) 2,22. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Barselona.

Istovremeno, Borusija će dočekati Slavija iz Praga i "navijati" za Katalonce, kako bi prošla među 16 najboljih.

Vrlo zanimljivo biće u E grupi, gde zvanični šampion Liverpul ne sme da izgubi u Salcburgu sa dva razlike, ako želi dalje. S druge strane, Napoli čeka Genk i pobeda mu obezbeđuje drugu fazu.

Može li Salcburg da napravi veliko iznenađenje večeras (18.55) i izbaci šampiona Evrope iz Lige šampiona? Za to mu je potrebna pobeda nad Liverpulom od dva gola razlike, pod pretpostavkom da će Napoli pobediti Genk. Crveni odgovara i iks. Kvota na keca je 3,90 (a na Hendikep pobedu koja garantuje Salcburgu prolazak je 7,00), iks je 3,90, a dvojka 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Salcburg - Liverpul.

U grupi G Lajpcig, koji je već prošao dalje gostuje Lionu, a Benfika čeka Zenit. Ruski šampion će pobedom u drugu fazu, dok Francuzi čekaju kiks ekipe Branislava Ivanovića.

Samo pobeda večeras (21.00) Lionu garantuje prolazak u osminu finala Lige šampiona. Lajpcig je prošao dalje, ali mu za prvo mesto treba bar bod. Biće, dakle, napeto u Francuskoj - kec je 2.60, iks 3,30, a dvojka 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lion - RB Lajpcig.

Konačno, u H grupi Ajaksu, sa Dušanom Tadićem je na domaćem terenu i bod protiv Valensije dovoljan za prolaz, dok Čelsi mora da pobedi Lil za prolaz u osminu finalu.

Grupa E:
18.55 Napoli – Genk
18.55 Salcburg – Liverpul

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa F:
21.00 Borusija – Slavija
21.00 Inter – Barselona

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa G:
21.00 Lion – Lajpcig
21.00 Benfika – Zenit

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Grupa H:
21.00 Ajaks – Valensija
21.00 Čelsi – Lil

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve