Nova vest
Fudbal

Nedelja, 08.12.2019.

10:30

Riznić: Napredak nam je pokazao da je i Partizan ranjiv

Fudbaleri Rada i Partizana od 13.30 časova igraju susret 19. kola Linglong Superlige Srbije.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Riznić: Napredak nam je pokazao da je i Partizan ranjiv
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Partizan je posle četiri pobede neočekivano doživeo poraz kod kuće od Napretka (2:3) i otuda je pobeda na stadionu "Kralj Petar Prvi" imperativ za crno-bele.

Isto se odnosi i na "građevinare" koji su u nizu od tri uzastopna poraza.

Rad je takođe u slaboj formi i kao domaćin, imaju tek jednu pobedu u poslednjih sedam utakmica.

Nismo u situaciji da pretimo Partizanu. Potrebni su nam bodovi, mnogo smo ih ispustili ove sezone. Crno-beli su odlična ekipa, ali su i oni u rezultatskoj krizi. Pokušaćemo da iskoristimo nedostatke u igri rivala. Ne bih da ulazim u detalje, ali videli smo protiv Napretka da se otvara prostor za napade i pobedu“, poručio je bek Rada Branko Riznić.

S druge strane, trener Partizana savo Milošević rekao je da neće dozvoliti igračima da se opuste ni jednog trenutka.

"Ekipa Rada ima dosta iskusnih igrača koji mogu svima da naprave problem. Rad je poslednjih nekoliko godina u dosta teškoj, delikatnoj situaciji i u konstantnoj borbi za opstanak i egzistenciju, tako da nas očekuje protivnik koji je spreman za borbu i koji će pokušati da napravi što bolji rezultat. Naš meč protiv Napretka im daje za pravo da se i oni nadaju i da pokušaju da nas iznenade", zaključio je Milošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve