Nova vest
Fudbal

Subota, 07.12.2019.

09:19

Zvezda čeka Spartak, popravni za Partizan na Banjici

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se u subotu na svom terenu sa Spartakom, dok će Partizan meč 20. kola odigrati u nedelju protiv Rada.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda čeka Spartak, popravni za Partizan na Banjici
Depostiphotos/ beachboyx10

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počeće u 15.30.

Zvezda je u dobroj seriji u prvenstvu, gde zauzima prvo mesto na tabeli sa sedam bodova više i utakmicom manje od drugoplasirane Vojvodine.

Posle duela sa Spartakom sledi joj gostovanje Olimpijakosu u Ligi šampiona. Crvena zvezda će, ako ne izgubi u Atini, zauzeti treće mesto u grupi i proći u drugu fazu Lige Evropa.

Rival u Super ligi, Spartak trenutno je osmi u srpskom prvenstvu sa 28 bodova. Ostale utakmice 20. prvenstvenog kola Srbije igraće se u nedelju.

Partizan će od 13.30 na Banjici gostovati Radu, gde će pokušati da se iskupi za poraz od Napredak u prošlom kolu. Crno-beli nakon šokantno izgubljene utakmice zauzimaju četvrto mesto u prvenstvu sa 38 bodova, 11 manje od "večitog" rivala.

Rad, njihov naredni rival, boriće se za opstanak, a trenutno je na pretposlednjem, 15. mestu sa 11 bodova. Svi ostali nedeljni dueli počeće u 15.00.

Drugoplasirana vojvodina će u Senti gostovati najvećem izmenadjenju ove sezone u Super ligi, ekipi TSC-a, koja je peta na tabeli. Čukarički zauzima treće mesto, a rival će mu biti Proleter u Novom Sadu.

Radnički će u Nišu dočekati Mladost iz Lučana i pokušati da održi korak za klubovima iz vrha tabele, ali će gosti imati priliku da se u slučaju pobede izjednače na tabeli sa domaćinom.

Javor će ugostiti tim Voždovca, u Kruševcu će se sastati Napredak i Mačva, dok će Radnik i Indjija igrati utakmicu u Surdulici.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve