Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 21.11.2019.

19:15

Savo nije želeo o transferu Pavlovića u Monako

Savo Milošević, trener Partizana, rekao je da neće komentarisati potencijalni transfer Strahinje Pavlovića u Monako dok se ne potpiše ugovor.

Izvor: PT

Autor: PT

Savo nije želeo o transferu Pavlovića u Monako
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

"Pavlović ima karakter koji će mu obezbediti da se snađe u bilo kojoj situaciji. Ima igrača kojima ništa ne predstavlja prepreku. Da nije tako, ne bi mogao da igra na ovom nivou sa 18 godina. Ali, ne bih da ga hvalim, ima još mnogo da nauči da bi izrastao u to što svi očekuju", kazao je trener Partizana.

Sa Partizanom trenira štoper Slobodan Rajković, koji je slobodan igrač, a Milošević nije mogao da kaže da li će on potpisati za crno-bele, iako je velika želja kluba.

"Bilo je nekih kontakata. Dugo ga znam. Žao mi je što nije našao klub. Imao sam letos volju da završim s njim priču. Nije se desilo, trenira individualno i nema nikakvih obaveza prema nama, niti mi prema njemu. Ne znam šta će se desiti u decembru. Treba da nam bude čast da jedan takav igrač trenira sa nama, mogu mnogo od njega da nauče. To je najiskrenije zajednički interes", rekao je Milošević.

Partizan će posle Javora igrati u Ligi Evropa sa AZ-om u Alkmaru utakmicu koju mora da pobedi ako želi u narednu fazu tog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve