Nova vest
Fudbal

Utorak, 19.11.2019.

12:40

Klajvert: De Liht se pomalo kaje zbog Juventusa

Legendarni holandski fudbaler Patrik Klajvert rekao je da njegov sunarodnik Matejs de Liht pomalo žali što je prešao u Juventus, a ne u Barselonu.

Izvor: A. Kovačević

Autor:A. Kovačević

Klajvert: De Liht se pomalo kaje zbog Juventusa
Photo by Tullio M. Puglia/Getty Images

Za De Lihta su ovog leta bili zainteresovani brojni evropski klubovi, spekulisalo se da će potpisati za Barselonu, ali je on ipak odlučio da iz Ajaksa pređe u Juventus.

Klajvert, direktor akademije na Kamp Nou, smatra da bi De Lihtu bilo bolje u Španiji.

"Nisam pokušavao da ga ubedim da pređe u Barselonu. Samo sam mu predstavio pozitivne aspekte Barselone, kao kluba i grada. Radi se o sjajnom defanzivcu, koji je samostalno doneo odluku. Mislim da sada pomalo žali zbog toga, ali tako stoje stvari", rekao je Klajvert, preneo je Mundo Deportivo.

"U životu pravite izbore, ponekad dobre, ponekad loše. Morate da izvučete pouke iz svojih odluka", dodao je Klajvert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

Piksi na EURO misiji – prva stanica Torino

Dok fudbalska Evropa odbrojava do početka samita najboljih kontinentalnih selekcija koji se održava u Nemačkoj od 14. juna, selektor Dragan Stojković sa najbližim saradnicima radi na pripremama za najveći fudbalski događaj u 2024. godini.

FSS

13:29

4 h

U fokusu

Vidi sve