Nova vest
Fudbal

Nedelja, 17.11.2019.

18:15

Tadić: Nesrećan gol, zaslužili smo pobedu VIDEO

Dušan Tadić, jedan od najboljih fudbalera Srbije, kaže da je šteta što "orlovi" nisu zabeležili pobedu u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izvor: PT

Autor: PT

Tadić: Nesrećan gol, zaslužili smo pobedu VIDEO
(Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

"Bilo je dosta dobrih stvari, zaslužili smo da pobedimo. Šteta što smo primili nesrećan gol, ali eto...", rekao je Tadić.

Fudbaleri Srbije odigrali su 2:2 protiv Ukrajine u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020.

Na pitanje da li je zadovoljniji na igru u odnosu na meč sa Luksemburgom, Tadić kaže:

"Jesam jer smo igrali protiv ozbiljnije reprezentacije. Nije bilo puno padova, naravno uvek ima dosta detalja da se ispravi, ali mislim da je dobar zamajac i nadamo se da ćemo što bolje pripremiti za mart".

Fudbaler Ajaksa priznaje da se očekivalo više.

"Očekivalo se više, očekivali smo da prođemo dalje. Razočaranje jer smo očekivali da ćemo biti drugi, znali smo da ćemo voditi bitku sa Ukrajinom i Portugalom. Moramo sada da krenemo dalje i da se plasiramo na to dugo željeno Evropsko prvenstvo".

O Norveško je je rekao sledeće:

"Oni su dobra ekipa, dosta kvalitetnih pojedinaca. Igraju mnogo bolje kod kuće, biće teško jer se igra samo jedna utakmica, ali moramo da se spremimo do najsitnijih detalja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve