Nova vest
Fudbal

Sreda, 13.11.2019.

12:31

Maskerano napušta Kinu i vraća se u Argentinu?

Defanzivni fudbaler Havijer Maskerano blizu je napuštanja kineske Superlige i povratka u Argentinu, prenosi argentinski TyC Sports.

Izvor: SN

Autor: SN

Maskerano napušta Kinu i vraća se u Argentinu?
Photo by Michael Regan/Getty Images

Kako se navodi, bivši igrač Barselone blizu je prelaska u argentinski Estudijantes iz kineskog Hebeija, u koji je stigao januaru 2018. godine.

Argentinac sa kineskim prvoligašem ima ugovor do 2020. godine, u kojem postoji kauzula da saradnja može da se završi i ove godine.

Maskerano je u karijeri u domovini igrao za River Plejt, potom i za Korintijans, Vest Hem i Liverpul, a pre odlaska u Kinu nosio je dres Braselone.

Za katalonski klub u periodu od 2010. do 2018. godine odigrao je 334 utakmice i postigao jedan gol, dok je za reprezentaciju Argentine zabeležio 147 nastupa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve