Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.11.2019.

13:10

"Ronaldo nikoga nije predriblao tri godine"

Fabijan Kapelo, legendarni italijanski trener, kritikovao je Kristijana Ronalda zbog njegovog ponašanja na meču protiv Milana.

Izvor: PT

Autor: PT

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

Mauricio Sari izmenio je Portugalca u drugom poluvremenu što se jednom od najboljih fudbalera u istoriji fudbala nije svidelo.

Kristijano je burno reagovao, a kako Kapelo kaže "da šampionski moraš da se ponašaš i kada si izmenjen, a ne samo kada ide dobro".

"U ovom trenutku ne igra dobro i potpuno je normalno da ga izvezdeš iz igre. Potrebno je da budeš karakter da napraviš tu izmenu. Dibala je u mnogo boljoj formi od njega", rekao je Kapelo za "Sky Sport Italia".

Iskusni italijanski stručnjak potom je rekao zanimljivu rečenicu.

"Istina je da Ronaldo nikoga nije predriblao tri godine. Sećam se kako je to nekada radio, kako je prolazio nekolicinu fudbalera i ostavljao ih iza sebe. Sada se to ne dešava, dok Dibala i Kosta to rade", kaže Kapelo i zaključuje:

"Da sam Sari, prišao bih mu u svlačionicu i objasnio mu da mora da pokaže poštovanje prema svojim saigračima, i da ako sam ga izveo zato što želim da pobedim utakmicu".

Ronaldo je ove sezone odigrao 14 utakmica za Juventus i postigao je šest golova, uz dve asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve