Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.10.2019.

22:55

Liverpul dominantan, Napoliju tri boda protiv sjajnog Salcburga

Fudbaleri Liverpula pobedili su Genk 4:1, u trećem kolu Lige šampiona.

Izvor: PT

Autor: PT

Liverpul dominantan, Napoliju tri boda protiv sjajnog Salcburga
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Aktuelni šampioni Evrope slavio je na gostovanju protiv belgijskog predstavnika i posle tri odigrane utakmice ima šest bodova, jedan manje od Napolija.

Ekipa Jirgena Klopa odigrala je rutinsku utakmicu i na kraju je ostvarila ubedljivu pobedu.

Golove za "redse" postigli su Čemberlen u drugom i 57. minutu, Mane u 77. i Salah u 87. Jedini strelac za domaći sastav bio je Odej samo minut posle gola Egipćanina.

U drugom meču grupe Salcburg i Napoli su potpuno opravdali očekivanja. Svi su pretpostavili da bi ovo mogao da bude meč s puno šansi i golova, i baš to smo i dobili.

Salcburg je odigrao sjajnu utakmicu, nadigravao se sa Napolijem, ali je na kraju poražen. Dva pogotka za domaći sastav postigao je supertalentovani Haland, dok su strelci za ekipu iz Napolja bili Mertens dva puta i Insinje.

Možda i najpoštenije bi bilo da je utakmica završena nerešenim rezultatom, međutim Insinje je uspeo da samo minut nakon izjednačujućeg gola pogodio za 3:2.

To će se ispostaviti kao i konačan rezultat.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve