Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 21.10.2019.

10:00

Spursi vide Zvezdu kao priliku za preokret

Posle remija sa Votfordom (1:1) sve misli igrača i članova stručnog štaba Totenhema okrenuti su meču Lige šampiona sa Crvenom zvezdom.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Spursi vide Zvezdu kao priliku za preokret
Photo by Julian Finney/Getty Images

Susret sa crveno-belima igra se u utorak od 21 čas, a očekuje se da će menadžer Maurisio Poćetino na teren izvesti najjači sastav "pevaca".

Tim je van forme, kritike na račun igre ekipe su sve žešće i Poćetino ističe da je neophodno krenuti u seriju pobeda, a meč sa srpskim šampionom u Londonu je prvi na redu.

Iako Totenhem narednog vikenda očekuje teško gostovanje Liverpulu, očekuje se da će argentinski stručnjak na teren protiv Crvene zvezde izvesti veoma jak sastav.

Na golu će biti Paolo Gazinga umesto i dalje povređenog Uga Lorisa, a u odbrani Jan Vertongen, Davinson Sančes, Tobi Aldervireld.

Hari Vinks i Tangaj Ndombele bi trebalo da budu u sredini terena, Ben Dejvis će biti levo, a Serž Orije desno. Ipak, Poćetino najavljuje ofanzivu.

"Dobro je posle ovakvog meča imati odmah meč Lige šampiona kod kuće. Znamo da će biti teško, ali nadam se da ćemo igrati bolje nego sa Votfordom. To je neophodno da bismo podigli samopouzdanje. Ovo mi je šesta sezona ovde, situacija nije sjajna, moramo sve to da ispravimo, ali treba nam vremena. Nemoguće je sa nule odmah stići do sto odsto. Za to je potrebno vreme, ali siguran sam da ćemo se ubrzo oporaviti", izjavio je Poćetino.

S druge strane, defanzivac Tobi Aldervireld smatra da je dolazak crveno-belih velika prilika za Totenhem.

"Možemo sve ovo da gledamo na dva načina. Za nas je meč sa Crvenom zvezdom velika prilika. Moramo je iskoristiti. Onde je nedelja u Liverpulu nova šansa za dokazivanje", kaže Belgijanac.

On je dodao da nema mnogo kalkulacija u ovakvim situacijama.

"Moramo da pobedimo Crvenu zvezdu, posebno jer igramo kod kuće. Imam vere u ovaj tim. Ovo su tipovi utakmica koje mogu da vam promene sezonu", zaključio je štoper Totenhema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve