Nova vest
Fudbal

Nedelja, 20.10.2019.

13:08

Srpski fudbal: Preokret "iz dvojke u keca", sporni gol u završnici i nasrtaj na sudiju VIDEO

Na utakmici fudbalera Javora i TSC-a iz Bače Topole gostujući navijači napali su sudiju zbog sumnjivog gola.

Izvor: LN

Autor: LN

Srpski fudbal: Preokret
Foto: Getty Images/Shaun Botterill

Javor je savladao TSC i naneo mu drugi poraz ove sezonem posle preokreta "iz dvojke u keca" – rezultatom 3:2 u Ivanjici.

Gosti su vodili nakon prvih 45 minuta, a Javor je došao do preokreta golom Kuveljića u 60. i Maričića u 86. minutu, kada se desio sporni momenat.

Linijski sudija Milan Minić nije reagovao kod pobedonosnog gola Javora, ali zato jesu igrači TSC-a, koji su bili ubeđeni da je pogodak trebalo da bude poništen zbog ofsajda.

Zbog ugla kamere na snimku sa zvaničnog sajta lige, zaista je teško proceniti da li je Maričić u trenutku dodavanja bio u ofsajdu, ali da se koristi VAR dilema bi brzo bila otklonjena.

Igrači tima iz Bačke Topole su nasrnuli na pomočnika, okružili ga, a situaciju je odmah pokušao da smiri neko iz stručnog štaba Javora, ko se nekako iskobeljao iz nezgodne situacijeo.

Nije bilo lako smiriti goste, ali je meč nakon kraćeg prekida nastavljen. Sporni detalj pogledajte na priloženom videu od 2:55.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve