Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 17.10.2019.

09:15

"Dobrodošao, Siniša!"

Narednog vikenda ekipu Bolonje i Sinišu Mihajlovića očekuje veliko iskušenje, gostovanje šampionu, ekipi Juventusa.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Photo by Mario Carlini / Iguana Press/Getty Images

Srpski trener, koji je nedavno otpušten sa bolničkog lečenja, polako se vraća poslu, posle nekoliko meseci lečenja od leukemije.

Mihajlović dobija poruke podrške sa svih strana, kako od navijača, tako i od bivših kolega i trenera, a list "Tutosport" je na naslovnoj strani poželeo dobrodošlicu Siniši.

"Dobrodošao, Siniša. U subotu igraju Juventus i Bolonja, Mihajlović je na treningu sa svojim timom, a u Torinu će se sresti sa starim prijateljem Sarijem i kako kaže, 'mlađim bratom', Nedvedom", prenosi Tutosport.

Siniša bi, kako stvari stoje trebalo da u četvrtak i petak lično nadgleda dva poslednja treninga ekipe pred susret u Torinu. Očekuje se da će za Torino krenuti pre ostatka ekipe, u petak, privatnim automobilom.

Lekari mu nalažu da i dalje bude oprezan, a kako se za vikend u Torinu najavljuju kiša i hladnije vreme, moraće da razmisli o tome hoće li sedeti na klupi.

S druge strane, njegova borba je zadivila mnoge, a jedan od onih koji ga izuzetno cene je i počasni predsednik Bolonje, poznati italijanski pop pevač i zabavljač, Đani Morandi.

"On je izuzetan čovek. Upoznali smo se pre devet godina i odmah smo se zbližili. Među nama postoje jake emocije i veliko poštovanje. Rekao mi je da će uspeti da se izbori i ja sam ubeđen da će biti tako. To je teška borba, ali Siniša je lider i ima neverovatnu snagu. Svi smo uz njega", poručio je Morandi.

Susret između Juventusa i Bolonje igra se u subotu 19. oktobra od 20.45.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve