Nova vest
Fudbal

Sreda, 16.10.2019.

10:39

Asano o povredi stopala, golu za Japan i "novoj" boji kose

Tamuma Asano se trenutno nalazi u avionu gde će se posle sletanja u popodnevnim satima iz Japana u Beigrad priključiti prvom timu Partizana.

Izvor: LN

Autor: LN

Asano o povredi stopala, golu za Japan i
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Asano je bio sa reprezentacijom Japana, sa kojom je učestvovao u dve pobede, postignuvši gol protiv Tadžikstana, 20. u nacionalnom sastavu.

"Za mene je prvenstveno sam poziv u reprezentaciju bio veliki čin. O tome kako sam prihvaćen u Srbiji, da imam poverenje šefa, igrača i publike se zna čak i tamo. Sve te stvari su uslovile mom pozivu i drago mi je da je rezultiralo golom", kazao je Asano.

Pročitajte još Gol Asana kao dobra uvertira za Junajted VIDEO

On je otkrio da je od dolaska u crno-bele imao problem sa povredom.

"Od kada sam došao u Partizan imao sam problem sa stopalom i nisam mogao sve da iznesem na terenu kako sam želeo, a zbog velikog broja utakmica nismo imali ni vremena za odmor iako smo terapije radili svaki dan. Sada je sve iza mene, dobro se osećam i spreman sam za nastavak sezone. Što se tiče moje kose, nisam menjao boju samo je više siva, tako da ste dobro videli i na snimku", dodao je Japanac uz smeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve