Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.09.2019.

13:56

Terzić: Partizan perfidno truje javnost, sve ćemo izneti

Prvi čovek FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić na vanrednoj konferenciji za medije izjavio je kako Partizan "perfidno truje javnost".

Izvor: SN

Autor: SN

Terzić: Partizan perfidno truje javnost, sve ćemo izneti
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Zvezdan Terzić je bio ljut na čelnike Partizana, koje je optužio da "truju javnost" kada govore da je Zvezda mezimac države.

"Druga strana medalje. Došao sam do zaključka da rukovodstvo Partizana na jedan perfidan način truje javnost da je Zvezda mezimac države. Da su oni na vlasti samo tu da bi uništili Partizan. Da Vučelić ne osudi takvo ponašanje je... da kaže da je to samo navijanje je nedopustivo. To je samo rezultat njihove perfidne kampanje, spinovanje javnosti, gde je predstavljeno da država i savez hoće da unište Partizan. Potpredsednik Partizana truje narod, kao i onaj čovek na njihovoj televiziji.To traje duže, stvorena je pogrešna slika javnosti", rekao je Terzić.

Terzić je napomenuo i da je u čitavu priču "uvučen" i trener crno-belih, Savo Milošević.

"Čak su uvukli i Sava Miloševića, i njega su zatrovali. Za par dana ćemo izneti koliko dobija FK Partizan, a koliko FK Crvena zvezda"

Terzić je takođe optužio Partizan da je 2017. godine Zvezdi oteo titulu.

"Zvezda je zbog velikih dugova izgubila licencu, a onda se desi 2017. kada je Partizan bio u sportskoj i finansijskoj katartrofi, te godine su nam i ukrali titulu. To ne spominju. Tada im je država finansijski pomogla"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

411 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve