Nova vest
Fudbal

Subota, 21.09.2019.

17:53

Rapsodija Sitija uz het-trik Bernarda, sigurni Šefild i Barnli

Fudbaleri Mančester sitija pobedili su Votford sa nestvarnih 8:0 u šestom kolu Premijer lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Rapsodija Sitija uz het-trik Bernarda, sigurni Šefild i Barnli
Photo by Jan Kruger/Getty Images

Siti se iskupio za poraz od Noriča u prethodnom kolu, pa pred svojim navijačima demolirao "stršljenove" u jednoj od najubedljivijih pobeda u istoriji Premijer lige.

Tim Pepa Gvardiole bio je bez Rahima Sterlinga, Emerika Laporta, Džona Stounsa i Leroja Sanea, ali im to ni najmanje nije smetalo da potpuno oduvaju sa terena ekipu koja ima samo dva boda posle šest utakmica.

Već posle 18 minuta bilo je 5:0. Strelci su bili David Silva, Aguero, Mahrez, Bernardo Silva i Otamendi.

Siti je u tih 18 minuta došao do najubedljivijih 5:0 u istoriji takmičenja, a opširnije o tome možete čitati OVDE.

Do kraja poluvremena "građani" su bili milosrdni, ali ne i do kraja utakmice.

Do 60. minuta već je bilo 7:0, jer je het-trik kompletirao sjajni Bernardo Silva. Kod njegovog trećeg gola asistenciju je upisao De Brujne, koji je bio strelac, ispostavilo se, poslednjeg gola na utakmici za konačnih 8:0.

Šefild Junajted je iznenadio Everton i odneo pobedu sa Gudison parka rezultatom 2:0, upisavši drugu pobedu u sezoni drugim neuspehom u nizu za domaćina.

Na ovom meču praktično da nismo videli zanimljiva dešavanja, a Šefild je iz jednog šuta u okvir gola protivnika došao do dva gola.

Strelac prvog gola bio je štoper Evertona Jeri Mina, koji je u 40. minutu zatresao sopstevnu mrežu, da bi na konačnih 2:0 povisio Muset u 79.

Barnli je sa 2:0 protiv Noriča na domaćem terenu došao do druge pobede ove sezone i izjednačio se sa Totenhemom i Mančester junajtedom na tabeli.

Na ovom meču sve je bilo rešeno u 14. minutu, jer je sjajni Kris Vud postigao dva gola za samo četiri minuta, od čega se gosti nisu oporavili.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve