Nova vest
Fudbal

Subota, 21.09.2019.

13:15

FK Partizan: Deca će nastaviti da dolaze besplatno na stadion

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura najavio je da će praksa kluba postati da deca besplatno dolaze na utakmice Partizana, pišu "Novosti".

Izvor: SN

Autor: SN

FK Partizan: Deca će nastaviti da dolaze besplatno na stadion
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je zbog rasizma kažnjen dve utakmice igranja pred praznim tribinama, ali je dozvoljeno da tribine napune deca do 15 godina starosti.

"Partizan će da odredi deo tribine gde će deca moći da dođu uvek i besplatno. Upravni odbor je već dao saglasnost. Bilo je 205 autobusa iz Srbije, mimo Beograda. Bilo je 12.073 dece van Beograda. Oko 700 dece je bilo s Kosova i za nas je stvarno velika čast što smo mogli da ih ugostimo. Što je najvažnije, deca su bezbedno i bez ikakvih problema stigla kućama. Prelepa slika je poslata iz Srbije, nikad takva slika nije poslata na taj način. Holanđani su oduševljeni. To je poruka koju može Partizan da pošalje, da i kad smo kažnjeni, možemo da organizujemo 20.000 dece za pet dana" , rekao je Vazura za "Novosti".

Lepa slika sa stadiona u Humskoj obišla je svet, a brojni veliki mediji pohvalno su pisali o tome, pa su iz uprave Partizana pronašli način da se deci "oduže" za sjajnu podršku protiv Moldea i AZ Alkamara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve