Nova vest
Fudbal

Petak, 20.09.2019.

14:53

Kosanović pred Inđiju: Cilj je samo pobeda, da vratimo mir

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović, pred meč 9. kola Superlige protiv Inđije, istakao je da je cilj pobeda u tom susretu.

Izvor: MT

Autor: MT

Kosanović pred Inđiju: Cilj je samo pobeda, da vratimo mir
Vanja Keser / STARSPORT

Nišlije su zabeležile dva poraza zaredom u domaćem šampionatu, od Čukaričkog (0:1) i Vojvodine (1:2), tako da će protiv Inđije pokušati da se vrate na pobednički kolosek.

"Čeka nas veoma važna utakmica protiv tima koji je u dosadašnjem delu prvenstva pokazao da zna da igra fudbal. Njihovi rezultati su daleko slabiji od prikazane igre i to nas neće zavarati. Nama je ova utakmica jako važna posle dva vezana poraza od Čukarickog i Vojvodine. Ovo je momenat kada moramo da se borimo za svaki bod, jer su nam bodovi i više nego potrebni, tako da u Inđiju odlazimo sa takvim željama i raspoloženjem. Na tom terenu nama ništa neće biti lako, ali moramo da se stegnemo da odradimo maksimalno odgovorno", rekao je Kosanović na konferenciji za medije.

Kosanović je istakao da tim napreduje uprkos poteškoćama iz prethodnog perioda.

"U svakom slučaju mi u Indjiju idemo samo sa jednom ciljem, a to je pobeda koja će nam vratiti mir pred mečeve protiv Budućnosti iz Dobanovaca u Kupu i protiv Partizana u prvenstvu, kojim ćemo zaokružiti ovaj neugodan ciklus", rekao je Kosanović.

Šef stručnog štaba niškog tima potom se osvrnuo na kadrovsku situaciju u svom timu.

"Lazar Đorđević se oporavio i biće u konkurenciji za startnu postavu. Trojica novajlija Rebin Sulaka, Dušan Pantelić i Nemanja Nikolić se iz dana u dan sve bolje uklapaju u ekipu i to je veoma bitno za nas. Povredjeni su nam Saša Stojanović, Stefan Djordević i Riota Noma, a zbog crvenog kartona neće igrati ni Stefan Mihajlović. Mogu da kažem da će protiv Inđije igrati sličan sastav kao sa Vojvodinom", zaključio je Kosanović.

Meč između Radničkog i Inđije igra se u subotu od 16 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve