Nova vest
Fudbal

Sreda, 18.09.2019.

12:00

ANKETA: Van la Para ili Vukanović?

Sastavi za duel između Bajerna iz Minhena i Crvene zvezde biće poznati oko 20 časova.

Izvor: PT

Autor: PT

ANKETA: Van la Para ili Vukanović?
Pedja Milosavljeviæ/Starsport

Do tada donosimo vam anketu u kojoj možete da glasate za vaših jedanaest, koje mislite da će Vladan Milojević izvesti na teren.

Trener Crvene zvezde ima nekoliko dilema pred susret s Bavarcima u prvom kolu Lige šampiona.

Jedna od njih ne odnosi se na poziciju golmana, koja će 99 odsto pripasti Milanu Borjana. Pored njega za gol konkurišu Zoran Popović i Aleksandar Stanković.

U odbrani strateg šampiona Srbije mogao bi da ima dilemu. Da li Degeneka na beka ili rovitog Gobeljića staviti od početka utakmice. Ukoliko bi Degenek igrao beka, to bi onda značilo da će Pavkov zauzeti poziciju štopera uz Milunovića.

Na levom beku siguran je Santana Žander, koji će igrati umesto povređenog Rodića, koji nije ni doputovao u Minhen.

Sredina terena takođe bi mogla da bude problematična u odabiru. Kanjas i Jovančić zauzeće centralne pozicije, ispred njih igraće Marin i Garsija, ali postavlja se pitanje da li će Van la Para ili Vukanović dobiti šansu od starta.

Holanđanin je debitovao za vikend protiv Inđije, dok je Vukanović neko ko je kao starter izneo većinu kvalifikacija za Ligu šampiona. Videćemo šta će odlučiti Milojević.

Za napad konkurišu Milan Pavkov i Ričmond Boaći. Pretpostavlja se da će Pavkov dobiti prednost u odnosu na reprezentativca Gane, koji se ne nalazi u najboljoj formi ove sezone.

Utakmica između Bajerna i Crvene zvezde igra se od 21 sat na "Alijanc areni".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve