Nova vest
Fudbal

Subota, 14.09.2019.

17:40

Zvezda iz dva sumnjiva penala do pobede nad Inđijom

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su pred domaćom publikom Inđiju 2:1, u osmom kolu Linglong Superlige Srbije.

Izvor: PT

Autor: PT

Zvezda iz dva sumnjiva penala do pobede nad Inđijom
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Izabranici Vladana Milojevića do trijumfa su došli nakon sumnjivo dosuđenih penala u 88. i 90. minutu. Oba jedaneasterca realizovao je Milan Pavkov.

Gosti iz Inđije vodili su tokom većeg dela meča, činilo se da će crveno-beli doživeti prvi poraz u sezoni, međutim greška sudije i golmana Inđije uticale su da bude drugačije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Kod prve situacije Vukanovića je srušen blizu kaznenog prostora, a sudija je procenio da je to penal. Loptu je uzeo Pavkov i pogodio.

Samo dva minuta kasnije velika glupost golmana Prekovića, koji je do tog trenutka branio fenomenalno. Umesto da uhvati loptu, on je pokušao da je primi glavom. Lopta se odbila do Garsije, on je uklizao i srušio ga.

Stojiljković je pokazao na belu tačku, a Pavkov je ponovo pogodio. Do kraja rezultat se nije menjao i Zvezda je pobedila.

Inđija je od 25. minuta vodila golom Tomića, koji je sjajnim udarcem savladao Borjana. Crveno-beli izgledali su neprepoznatljivo, nisu stvarali šanse i Inđija je zasluženo vodila.

Do same završnice rezultat se nije menjao i, još jednom, činilo se da će Zvezda izgubiti. Ipak, desile su se dve pomenute situacije i crveno-beli su preokrenuli.

Šampiona Srbije u sredu očekuje meč protiv Bajerna u Minhenu, a ovaj meč sigurno nije dobra uvertira, iako je ostvarena pobeda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

648 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve