Nova vest
Fudbal

Nedelja, 18.08.2019.

22:00

Milošević zadovoljan: Dobra uvertira za Molde

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da je njegova ekipa relativno lako stigla do pobede protiv Rada.

Izvor: PT

Autor: PT

Milošević zadovoljan: Dobra uvertira za Molde
Starsportphoto

"Za razliku od prošle utakmice u prvenstvu, ovo je bilo sasvim zadovoljavajuće. Uspeli smo da relativno lako dođemo do bodova, da neke igrače i odmorimo. Možda je pobeda mogla biti i ubedljivija, ali u situaciji u kojoj smo sasvim zadovoljavajuća", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu Rad sa 3:0 u utakmici petog kola Super lige Srbije.

Dva gola postigao je Filip Stevanović, dok je Nikola Lakčević debitovao asistencijom.

"Imamo mi njih još, nego je problem trenutno što smo u ovoj situaciji sa Ligom Evrope gde je velika tenzija. Od Lakčevića očekujem mnogo. Imamo i Strahinju Jovanovića, on je danas bio na klupi. Oni su fenomenalni potencijal, doći će vreme i za jednog i za drugog", rekao je Milošević.

"Stevanović je sam po sebi takav potencijal da donosi nove stvari, nekad su i individualci dovoljni da neke novine donesu jednoj ekipi. Ovo je njegov talenat, to ne možemo da ga uvežbamo ili utreniramo",
dodao je trener Partizana.

Milošević je naveo da je mnogo važno što je njegova ekipa sačuvala domaći teren.

"Forsirali smo brzu igru, zato što imamo perfektan teren, upravo zbog ovakvih stvari da kada dođu protivnici da se zaista nelagodno osećaju. Nećemo moći uvek da postignemo tri ili četiri gola, ali je bitno da imaju malu dozu straha kad dođu u Humsku"
, rekao je Miloševič.

Partizan u četvrtak igra prvi meč plej-ofa za Ligu Evropa protiv Moldea. Milošević je naveo da je današnji meč bio odlična priprema za taj meč.

"Odmorili smo neke igrače, mislim da nismo ni mnogo potrošili danas, niko se nije povredio, tako da je ovo najidealnije. Možemo da kažemo da je ovo idealna uvertira za Molde... Molde već pratimo mesec dana, znamo sve o njima",
rekao je Milošević.

Trener Partizana nije želeo da mnogo govori o pojačanjima.

"Iz iskustva iz ovog prelaznog roka i koliko muke prođete dok nešto ne završite... Blizu smo nekih igrača, ali dok ne stave potpis sve je u domenu... želja",
rekao je on.

Trener Rada Srđan Stojčevski čestitao je Partizanu na zasluženoj pobedi.

"Pokušali smo u prvom poluvremenu da kroz blok od deset igrača da sačuvamo rezultat do poluvremena, nismo uspeli. Drugo poluvreme smo izašli otvorenije, da kroz igru dođemo do gola, u par navrata smo i uspeli ali smo ostavili dosta prostora Partizanu za kontre i polukontre. Imali su dosta šansi... Ovo je trenutno naš maksimum, okrećemo se drugim utakmicama i pokušaćemo da igru iz drugog poluvremena primenimo", rekao je Stojčevski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve